Mam przejechane lekko ponad 5000 km.
Jak ja jeżdżę spalanie mam na poziomie 9,5-10, jak żona jeździ to nawet spada do 8,9
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Silnik 1,5EB, trasy miejskie bez większych korków i podmiejskie.
Nie mam żadnego drgania koła, nic mi nie trzeszczy i nie skrzypi w środku. Trochę przeskadza lewy słupek, ale jakiś trzeba sobie radzić. Problemy moze miec osoba o wzroscie okolo 155 cm - moja żona. Fotel ładnie można dopasować, kierownicę też, ale robi się problem podczas przerzucania biegów, ponieważ dźwignia przy takim ustawieniu jest za bardzo odsunięta do tyłu i trzeba nieźle się nawyginac by wrzucić biegi 2,4,6.
Pisałem ostatnio o domykaniu szyb z pilota i niestety nie mam w swoim egzemplarzu tej funkcji (dłuższe przytrzymanie przycisku zamykania na pilocie).
Ktoś też wspomniał o czujniku deszczu i jego wadach. Tez miałem podobnie - spadło kilka kropel i wycieraczki się włączają, kilka dni później pada większy deszcz a wycieraczki nie ruszają i trzeba pomagać.
BT działa bez problemu. Zawsze się łączy, a muzyka najczęściej leci za Spotify.
I oczywiście potwierdzam, że przednie felgi są non stop brudne. Ciekawe na jak długo wystarczą tarcze?
I jeszcze jedno - wskaźnik oleju z komputera wskazuje 56% zużycia.