Też zastanawiałem się nad tymi helixami. Zdecydowałem się jednak na głośniki które już wcześniej miałem, mianowicie PowerBass S-60c. Czekam aż do mnie dojdą, już zamówione na przód i tył.
Kiedyś miałem je w skodzie na samym radiu + wygłuszone drzwi + mdf i byłem bardzo zadowolony.
Do MK4 wrzucam ww głośniki + dystanse z mdf i wygłuszenie drzwi. Na przód będzie wzmacniacz Powerbass ATM 330.2 300W RMS. W bagażniku będzie vibe cbr 10 active evo. Wszystko napędzane będzie oryginalnym radiem forda sony z którego wyciągam 2 rca + konwentery vibe.
Myślę że w ciągu tygodnia, dwóch znajdę czas żeby oddać auto do firmy zajmującej się CA żeby mi wszystko podłączyli.
Dam znać jak te głośniki spisują się w MK4
Edit:
Jestem po montażu. Gra to wszystko naprawdę konkretnie, mimo seryjnego radia. Nie spodziewałem się takiego efektu.
Jeśli ktoś myśli o zmianie CA to podstawa to wygłuszenie i dystanse z mdf.
Kilka zdjęć.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.[/IMG]
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.[/IMG]