View Single Post
Stary 14-06-2016, 22:32   #3366
tomsiw
ford::average

Model: Ford Mondeo MK5 (LB)
Silnik: 1.5L EB 160KM A6
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał dobo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@madamaszek , nie masz problemu z tym, żę telefon załania ci trochę obsługę klimy? Chciałem mieć coś bardziej w zasięgu wzroku. Ten uchwyt arc pro wydaję mi się na razie godny rozważenia, nawet dzisiaj znalazłem dla niego miejsce, na linii przycisku od startu silnika, jeżeli telefon znalazł by się nad nim, to ani by nie utrudniał korzystania z radia, ani nie ograniczał widoczności. Tylko pytanie, czy będzie on tak pasować, jak w mojej głowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja kupiłem podstawowy uchwyt Brodit do kratki (żeby montaż był bezinwazyjny) a do niego przykręciłem cześć oryginalnego uchwytu Samsunga. Dzięki temu otrzymałem porządny, estetyczny i uniwersalny uchwyt bezinwazyjnie montowany do nawiewu. Sprawdza sie w 100% (mam Samsunga Galaxy Note3). Niczego nie zasłania, jest w zasięgu wzroku i ręki.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tomsiw jest offline   Odpowiedź z Cytatem