A napisałem coś ale usunąłem. Po prostu jakbyście połowe życia spędzali za kierownicą to też byście popełniali błędy. Nie da się 20 lat jeździć i ani razu nie wymusić ani nie wyprzedzić na ciągłej. Chyba , że jest ktoś kto nigdy nie popełnił przewinienia na drodze niech się pochwali
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Więc po jednym czy kilku występkach nie krytykujcie tak tych tirowców. Ja też popełniam czasem błędy , świadomie lub nie.
Wypadek , ok , ciekawe co było przyczyną , może to może to może to , ale po co od razu pisać że 20 godzin jechał.
Bo tir wyprzedza pod górkę..... a to tir nie może wyprzedzać pod górkę? Nowość. Tak jak z prawej strony wyprzedzać nie wolno..... też ciekawe. A niektórzy tak twierdzą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bo tir wymusza. Czasem wymusza , a czasem jadąc 500 metrów wcześniej 200 na godzine ( nie przepisowo ) wystarczy zdjąć nogę z gazu i zaczekać aż tir wyprzedzi ,ale po co , skoro można jechać nadal szybko i 100 metrów przed tirem ostro hamować , trąbić i wyzywać. A potem wbija sie ford pod cysterne Obamy i ginie jedna osoba , jest wiele niewiadomych i trwa dochodzenie