View Single Post
Stary 15-06-2016, 09:05   #954
feniu
ford::advanced

Model: Mondeo Vignale
Silnik: 2,0
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo mk5 jakie macie terminy odbioru z salonu?

Sync 3 jest zdecydowanie szybszy i lepiej reagujący na dotyk, sterowanie głosem działa super, można wprowadzić adres do navi poprzez wypowiedzenie jednym tchem nazwy miasta, ulicy i jej numeru Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - wszystko po polsku
Żeby nie było zbyt kolorowo to nie mogę się połączyć w trybie Android Auto :/ Próbowałem Sony Z1C i Samsunga S5 (androidy pow 5.1)

Poniżej kilka fotek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: Sync 3 jest zdecydowanie szybszy i lepiej reagujący na dotyk, sterowanie głosem działa super, można wprowadzić adres do navi poprzez wypowiedzenie jednym tchem nazwy miasta, ulicy i jej numeru Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Żeby nie było zbyt kolorowo to nie mogę się połączyć w trybie Android Auto :/ Próbowałem Sony Z1C i Samsunga S5 (androidy pow 5.1)

Poniżej kilka fotek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg DSC_3686-1.jpg (97.4 KB, 129 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg DSC_3687-1.jpg (89.7 KB, 125 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg DSC_3690 [1600x1200].jpg (93.2 KB, 132 wyświetleń)
feniu jest offline   Odpowiedź z Cytatem