Sync 3 jest zdecydowanie szybszy i lepiej reagujący na dotyk, sterowanie głosem działa super, można wprowadzić adres do navi poprzez wypowiedzenie jednym tchem nazwy miasta, ulicy i jej numeru
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - wszystko po polsku
Żeby nie było zbyt kolorowo to nie mogę się połączyć w trybie Android Auto :/ Próbowałem Sony Z1C i Samsunga S5 (androidy pow 5.1)
Poniżej kilka fotek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Sync 3 jest zdecydowanie szybszy i lepiej reagujący na dotyk, sterowanie głosem działa super, można wprowadzić adres do navi poprzez wypowiedzenie jednym tchem nazwy miasta, ulicy i jej numeru
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Żeby nie było zbyt kolorowo to nie mogę się połączyć w trybie Android Auto :/ Próbowałem Sony Z1C i Samsunga S5 (androidy pow 5.1)
Poniżej kilka fotek