ten przewód dostałem od kumpla taki jak jest więc niestety nic do niego nie mam :/ ale lampka mu sie pali ze zasilanie idzie. Ale temat kabla juz chyba odpuściłem. Chętnie bym sie wybrał do stolicy ale niestety z Torunia kawał drogi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Szkoda że nikt jednoznacznie nie może powiedzieć chcesz podłączyć swojego ST musisz kupić takie czy inne coś i bedzie grało. Bo moja wiedza jest niestety zbyt kiepska jak chodzi o auta a po ostatniej diagnostyce z czysta deska rozdzielcza pojezdzilem 2 dni i znow check i znow wołają kase. Mam ekstra mechanika ale gosc starszy troche i komputerow nie ogarnia zbytnio. Naprawi wszystko ale na kompie musze srawdzic bledy sam i dlatego kombinuje by moc to wreszcie robic osobiscie. Juz mnie kierowali na rozne posty ale jak mam znalezc jedna informacje w wątku mającym ponad 100 stron w którym 99% postów dotyczy diesla. Gdyby znalazł się tu jakiś właściciel ST 220 po lifcie a najlepiej z 2004 roku niech powie proszę jaki kupić interfejs bym mógł się połączyć z STekiem a żeby też nie kosztowało to majątek. Zalezy mi tylko i wylacznie na kasowaniu i sprawdzaniu bledow. Jesli powinienem sprawdzic jakis moze oprogramowanie w aucie by to spasować z interfejsem to tez prosze o szybka instrukcje co i jak.