View Single Post
Stary 16-06-2016, 00:08   #649
Rafał A.(antek)
FORD|AUTHORIZED

Model: Mondeo 4_Focus_Focus 2_Galaxy 3
Silnik: 2.5 T_2.0 16V_1.8 16V_2.0 TDCI
Rocznik: '07_'99_'06_'07
Domyślnie Odp: Warsztaty w Łodzi

Cytat:
Napisał eclipse Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czytaj ze zrozumieniem , nie na ślepo stajesz murem za kolegą bezwzgledu na to czy ma racje czy nie .
W ten sposób nie zdobywa sie klientów .
Nie staje murem tylko pytam Ciebie czemu. Czemu ma skasowac post. Kazdy ma prawo wyrazic swoja opinię.

Bump:
Cytat:
Napisał adamoff Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja jako klient mam prawo nie znać się na czymś, nie uważasz? Gdybym wiedział co jest nie tak z autem to nawet sam bym je naprawił.
Ty jako kierowca powinieneś podstawowe rzeczy z obsługi samochodu wiedzieć. Co nie zmienia fakty ze warsztat popełnił błąd.
Natomiast znam przypadki ze ktos poluzowal kola w aucie pod blokiem, i co wtedy? Podstawowe objawy trzeba znac zeby nie zrobic sobie i innym kttzywdy.
Ale jak napisałem może się zdarzyć, pytanie jak się zachowa warsztat. Mnie tez się zdarzyło nie do kręcić/sprawdzić dynamometrem i dzwonilem do klienta żeby wrócił na do kręcenie lub sam sprawdził.

Ostatnio edytowane przez Rafał A.(antek) ; 16-06-2016 o 00:17
Rafał A.(antek) jest offline   Odpowiedź z Cytatem