Cytat:
....ktoś jednak miał wielkie nieszczęście i jakieś autko uwalone jeździ(gubiąc kody wtrysków) po PL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Nie. Bo ja oprócz szczęścia mam jeszcze wiedzę i wiem jak wyjść z takiej sytuacji, że nie mam zapisu z UCDSa i IDS nie umie wpisywać kody wtrysków. Mimo wszystko "daję radę" i kody wtrysków znajdują się na swoim miejscu a właściciel MND5 jest zadowolony a ASO nie ma co robić...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dla Twojej informacji - kody wtrysków DW10F nie są składową AS BUILT. Procedura wprowadzania kodów wtrysków dla DW10F została przeniesiona do FDRSa i tylko tam ją można zrobić. Czyli ASO.
Na (moje) szczęście wiedziałem jak to można obejść.
Dziękuję przy okazji kilku wysoko postawionym w różnych ASO osobom, z którymi współpracuję i umiemy wzajemnie sobie przekazywać przydatne informacje.
BTW - samochód bez kodów wtrysków jeździ. Tyle, że cały czas ze świecącym "kluczykiem" i komunikatem "silnik - natychmiastowy serwis".