Cytat:
|
A możesz sprecyzować co nie tak z Talismanem ? Mi osobiście się podoba ale, nie jechałem nim jeszcze .
Wysłane z mojego Gigaset QV1030 przy użyciu Tapatalka
|
No właśnie, silniki są po prostu małe i nie korespondują z wielkością tej limuzyny. Rozwiązanie tabletu do wszystkiego zamiast fizycznych przycisków nie podoba mi się bo przedobrzyli. Np. aby cokolwiek zmienić w klimatyzacji, trzeba to zrobić z poziomu tableta. To musi być irytujące, nieintuicyjne, niewygodne i po prostu chyba niebezpieczne. Wykończenie wnętrza do poziomu tunelu całkiem nieźle ale poniżej to dosłownie klasa Łady Samary. Różnice góra/dół tego wykończenia są tak duże, że bardzo to razi. Jakby dwa auta z różnych epok połączyli. Fotele są za to bardzo wygodne i bardzo obszerne: tak obszerne, że ocierają się o środkowy tunel, niemiłosiernie trzeszcząc. Szkoda bo wygląd zewnętrzny Talismana jest świetny. Aha, jest droższy od Mondeo...
A z Isiami to faktycznie spore problemy ludzie mają. Ale nowa na zdjęciach kusi jak diabli. I jak tu chcieć Passata, który jako jedyny ciągle wygląda tak samo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.