To że taka usterka może wystąpić to wyczytałem właśnie z forum ale zabrakło opisu jak to rozebrać. Siedzę właśnie w garazu i rozkminiam.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Uwolnilem jeden zatrzask z lewej i z prawej na dole ale dalej nic nie drga ani nie czuje gdzie jest następny zatrzask.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aktualizacja. Dobra zdjąłem bez łamania.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dwa na dole i dwa na górze na brzegach. Jadę dalej.
Światło wymontowane i podczyszczone. Muszę skoczyć tylko jeszcze do Casto po taśmę do uszczelnienia. Postaram się później wrzucić jakieś fotki, które kiedyś może przysłużą się innym.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2016-06-19 edit.
Niestety naprawa myślę udała się połowicznie. W Casto oraz innych podobnych sklepach nie udało mi się znaleźć uszczelki, która by pasowała wykonaniem i jakością do tej użytej w fordzie. Zastosowałem taśmę samochodową dwustronną bez odklejania jednej strony. W międzyczasie będę poszukiwał prawidłowego materiału do napraw.