View Single Post
Stary 20-06-2016, 17:35   #3327
Krzy_Ku
ford::average

Imię: Krzysztof
Model: Smax
Silnik: 2.0TDI
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Hurtowy zakup mapy 2015, 2016 do TravelPilot FX,NX SD oraz NX DVD

Cytat:
Napisał fordes Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] znajdziesz prawdopodobnie wszystko na temat NX'a tylko potrzeba tygodnia na zapoznanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ( żarcik) A mapy - tak to normalne, to jest mapa tomtoma a ford wydaje ją poprostu ze swoim logiem. Jak wgrasz SP o którym wspominasz będzie polskie menu , jak masz mapę zdaje się od 2012 bądź 11 będzie także polski lektor.
Kurczatki, dobrze że jestem na urlopie, dwie noce zarwane i już nieco oganiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Swoją drogą kompendium które ma 333 strony - nieco sporawe.
NX i Bt już spatchowane, faktycznie pisze i gada po polsku. Czyli sam nauczyłem moje auto gadać w dialekcie nadwiślańskim. Z opasłych wątków o polonizacji navi oraz ofert na rynku "wgrania języka PL" taki świeżak jak ja wychodzi z przekonaniem że megamagia. A tu największe wyzwanie to nie połamać klapki maskującej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Krzy_Ku jest offline   Odpowiedź z Cytatem