View Single Post
Stary 22-06-2016, 21:00   #2944
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał galux20 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
powterzam -dlaczego w mondku z tyłu przy wzroście 190 łeb wbijam w podsufitce?
Taka moda - linia dachu. Wiele aut ma teraz tak (np. Audi, Mercedes i te mniej szlachetne też). Jeśli będziesz jeździł z tyłu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to bierz kombi (znacznie więcej miejsca nad głową) a w szczególności zrezygnuj z okna dachowego. A właśnie sobie przypomniałem - zaskoczeniem (negatywnym) była jednopłaszczyznowa regulacja zagłówka fotela w Superb. Dla mnie to jeden z ważniejszych elementów do komfortowego podróżowania na długich trasach (pomijając kwestię bezpieczeństwa). Aha i zobacz gdzie przy 190 cm na tylnym siedzeniu kończy Ci się zagłówek - czy nie na wysokości szyi - bo będzie działał jak gilotynka - tutaj Mk5 ma zaletę w odpowiedniej wysokości regulacji zagłówków

Bump:
Cytat:
Napisał dobo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@miroos , taki rabat to przy jakiej formie zakupu? I jeżeli można się dowiedzieć to gdzie takie dają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Spotkałem taką ofertę dla firm. Dla prywatnego było 3-4% mniej

Ostatnio edytowane przez kaan1 ; 22-06-2016 o 21:11
kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem