Cytat:
|
A, i jeszcze jedno. Potrzebna jest kategoria LPG, bo kolega mario13 wpisał sie do benzyny, a potem dopiero wyjaśnił, że zrobił to na LPG (wyjaśniając dlaczego spalił 3 zbiorniki o pojemności 45-48 l).
|
Gdzie napisałem,że LPG?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Mieszkając w niemcowni nie posiadałem LPG.Auto zatankowałem do pełna w Wuppertalu,po około 190 km zaświeciła się kontrolka rezerwy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,zjazd na stacje,tankowanie do pełna.But w podłogę i po podobnym przebiegu rezerwa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Tankowałem grubo przed Berlinem bo za Świeckiem musiałem tankować ponownie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..1360 km przejechałem w 9,5 godziny.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.