View Single Post
Stary 24-06-2016, 09:45   #3456
dobo
ford::beginner

Model: Mondeo Mk5 Titanium
Silnik: 1.5 EB AT
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Ja wczoraj odebrałem samochód z ceramiki (+ zabezpieczenie felg przed wysoką temp i niewidoczna wycieraczka). Nie zapamiętałem nazw zatosowanej chemii, ale efekt mega Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przy okazji obcierka, którą opisywałem wcześniej została elegancko zapolerowana. Robiłem tam gdzie @kaan1 (http://detailingservice.pl/). Jak ktoś jest z okolic krk to polecam również. Pan podchodzi profesjonalnie do tego co robi. Dodatkowo nawet posprzątał mi środek (trochę wstyd, ale nie miałem ostatnio czasu odkurzyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Wrzucę jak pojawią się jakeiś zdjęcia. Przy okazji naocznie dowiedziałem się, jak żenujące są teraz te eko lakiery. Niestety, nieusunięte robaki z lusterek zrobiły mi już małe odbarwienia lakieru :/ Robale usuwamy odrazu!
dobo jest offline   Odpowiedź z Cytatem