View Single Post
Stary 26-06-2016, 20:36   #604
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Jaki to model nowa nawigacja 8 calowa ?

Cytat:
Napisał JARO7007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...Jak pisałem wcześniej kwestia braku licencji uniemożliwia ich odbiór. ...
Nie sądzę. Moim zdaniem Ford wykupił licencję na wszystkie dostępne europejskie TMC. Jakoś nie widzę opcji aby Francuz jadący do Polski po drodze na stacji benzynowej coś dokupował i "doładowywał"... Licencja na TMC moim zdaniem zawarta jest na karcie z mapami. Jest to o tyle logiczne, że w przypadku gdyby jakaś nowa usługa została uruchomiona, to nie trzeba robić akcji ze wszystkimi samochodami. Kto kupi mapę - ma nową usługę... To oczywiście moje podejrzenie co do sposobu realizacji...

Cytat:
Napisał jacek-k-wawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... natomiast widać obsadzenie obu tunerów, głowicę do RDS (?) - prawa górna strona. ...
Tunery masz standardowe (TEF7000) AM/FM. Nie masz tunera "data" RDS/TMC (np. TEF7006). To duże po prawej stronie to wg mnie tuner DAB+ (z tego co pamiętam masz DAB+?).

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 26-06-2016 o 20:39
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem