Edmun - to co piszesz jest tylko potwierdzeniem tego co napisałem.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Odpuszczenie gazu przy złapaniu nadsterownosci w przednionapędówce to najgorzy pomysł i najczęsciej popełniany błąd
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ach i jest takie twierdzenie, nie moje, tylko dość znanego i utytułowanego kierowcy wyscigowego - jeżeli miałeś sytuacje "awaryjne" to po prostu jeździsz zbyt szybko do swoich umiejetności
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To tylko powiedenie ale...jest ich sporo. Można skontrować tym, że jeśli wszystko jest pod kontrolą to jedziesz zbyt wolno itd.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zawarłeś tam tez słowo klucz 'ratowanie się". Wprawdzie o takim typowym "ratowaniu się" to na tym filmiku nawet nie ma mowy. Tak czy inaczej jest tez pewne twierdzenie na temat tego, nadzwyczaj często używanego powiedzenia wśród głownie młodych kierowców. Bo, tak naprawde, gdyby któryś z nich umieał naprawde dobrze jeździć to w temacie "ratowanie się" nie bardzo by było o czym gadać.
Panów zakompleksionych, którzy polegają głownie na elektronice swojego auta może poprosimy o nie udzielanie się? ja potrafie zrozumieć kogoś, kto czuje potrzebę jeżdzenia całe zycie vanem lub kombi nie przekraczając 60km/h wiec musicie też rozumieć, że niektózy lubią sobie pogadać o technice jazdy w zakresie szerszym niż "ledwo wyhamowałem"...OK?