sorry Tunerzy,ale czas napisac ze mimo ze sa to skrajne przypadki to dajsel
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po chipe (niz bez) mniej sie nadaje do jazdy w trasy niz na miejscu(tzw w oklol komina i okolice),choc sam pisalem do tune i heko (modo mialem po chipie u heko,2braci dpfy cielo u niego,kolega kontel non stop tnie dpfy i fapy)to w hondzie nie zdecyduje sie narazie na chip.na wywalenie dpfa jak tylko zamruga to wale do gcs na wywalenie a serii nie tykam klasyczny hydrokietyk chyba jednak nie przetrwalby mojej jazdy.
wiekszosc na forum ma chipa.tylko ile osob z tego korzysta?to jak z guma mamba mam i ja: ) kazdy z nas mambe ma tylko nie kazdy korzysta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
sie mi teraz dostanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(dla mnie tasa to min 100km z butem w podlodze takze tasy lekko 140km na godz to jak kawa z rana wiec niech sie nie wypowiadaja leszcze ktorzy 100 mertow prostej taktuja jak autobahn"))