No, Infra, szalejesz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja w dalszym ciągu gram sporo, przy czym głównie na PC. Głównie, bo zdarza mi się też na PSP (i nie obchodzi, że od dawna na rynku jest PS Vita - GranTurismo na PSP rządzi!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).
Jeśli chodzi o PC - całkiem najnowsze produkcje typu ostatni Need For Speed czy Wiedźmin 3 odpadają, bo muszę wymienić kartę graficzną i dodać RAMu, ale nałogowo gram np. w The Elder Scrolls V: Skyrim, ostatnio drugi raz przechodziłem Bioshock: Infinite, do tego oczywiście cała masa nowszych i starszych samochodówek, głównie NFS (najczęściej 2 SE, Porsche 2000, Undeground 2, Most Wanted 2005, Carbon, ProStreet, Shift 2 Unleashed). Do tego Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator, Car Mechanic Simulator 2015, czasem również Age of Empires II i... Jazz Jackrabbit 2
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co parę lat wracam też do kultowego Transport Tycoon.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli jednak mowa o multi - zdarza mi się rzadko, aczkolwiek niedawno wróciłem też do pierwszego Test Drive Unlimited - a to dlatego, że pojawił się Project Paradise, który przywraca tam grę multiplayer, mimo wyłączenia serwerów.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Popularność już oczywiście mała, ale tak czy owak pośmigać z kimś spokojnie po wyspie - bezcenne.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.