No to teraz tobie powiem, że gdy miałem mk2 też wymieniałem na przeglądach podczas gwarancji filtr kabinowy. A tak naprawdę była to tylko pozycja na fakturze. Filtr ani razu nie był wymieniony. Pewnie ze względu na upierdliwość samej wymiany.
W końcu klima zaczęła działać dość dziwnie jakby mało wydajnie i parowały szyby. Zdecydowałem się na samodzielną wymiane filtra i co się okazało. Prawdopodobnie od nowości filtr nie był ruszany !!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gdy założyłem nowy to klima zaczęła normalnie działać i szyby przestały parować.
Od tego czasu, gdy jeżdżę do ASO na przeglądy i przy okazji akcji klimatyzacja zdecyduję się na wymianę filtra to proszę o stary a dodatkowo śruby od klapki (zaślepki) zaznaczam lakierem do paznokci.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.