View Single Post
Stary 30-06-2016, 13:23   #12
FrogsterPL
ford::advanced

Imię: Piotr
Model: Galaxy Mk3
Silnik: 1.6EB 160 KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: [Gaming] Gracze łączmy się :)

No niestety, mam pilniejsze wydatki. Mój GeForce GTX460 musi jeszcze trochę posiedzieć w tym kompie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zresztą, z tego co słyszę zewsząd to poza tuningiem nowy NFS jakiś hiper kozacki nie jest, więc super parcia na grę też nie mam. Co prawda grę już mam praktycznie od premiery, no ale cóż, spraw technicznych nie przeskoczę. Póki co bardziej się zastanawiam nad zakupem Project CARS, jako duchowego następcy Shiftów (i robionego przez to samo studio, Slightly Mad Studios).

U1 robiło dobrą robotę gdy się pojawiło, ale "segmentowe" trasy na dłuższą metę wkurzają tam dość mocno - w Hot Pursuit 2 z 2002 roku był ten sam motyw, ale tam to tak nie bolało. Od U1 wolę jednak U2 i szczerze mówiąc nie bardzo ogarniam, dlaczego ludzie którzy tak się cieszyli przed premierą U2 z nowych funkcji (lepszy tuning, hamownia, otwarte miasto i tak dalej), potem wieszali na nim psy - moim zdaniem to dużo lepsza gra, choć być może klimatu faktycznie ma nieco mniej. Co nadal nie zmienia faktu, że reaguję furią jak ktoś wali tekstami, że "NFS zaczął się od Undergrounda i w ogóle co to za szmiry z supersamochodami, oddawajcie tuning" - to się w pale nie mieści, że tak mało osób wie, iż NFS zaczął się 10 lat wcześniej właśnie od supersamochodów, a nie od Nissana 240SX z neonami (a co gorsza, zapomina o tym samo Electronic Arts). Zdrowiej dla serii byłoby moim zdaniem, gdyby rozdzielili NFS na "klasykę" i właśnie Undergrounda. A może i na trzy serie - "klasyczną" (jako konkurencja dla Forzy Horizon, choć i tak ten pojedynek EA sromotnie przegra), Undergrounda i do tego jeszcze Shifta. Choć na tego ostatniego bym nie liczył właśnie z racji istnienia Project CARS - chyba nawet słyszałem że planują już drugą część tej gry.

A Project Paradise bardzo polecam, jeśli będę mógł jakoś pomóc w tej sprawie to wal. A polecam tym bardziej, że do TDU mam sporo modów dźwiękowych - w końcu wiele fur brzmi tak jak powinna, w tym Koenigseggi, Lamborghini Gallardo i Murcielago, Lotus Exige, Maserati MC12 i parę innych. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez FrogsterPL ; 30-06-2016 o 13:25
FrogsterPL jest offline   Odpowiedź z Cytatem