Cytat:
|
Niestety nie każdy z nas jest kierowcą rajdowym i właśnie do tego zmierza cała ta dyskusja - ESP jest często zbawienne.
|
No właśnie...a jaka była moja pierwsza wypowiedź w temacie? Że nie rozumiem i nie polecam wyłączania ESP. Bo troche swojego pojeździłem i trochę też widziałem. Odbyłem tez trochę szkoleń, jazd testowych na zamkniętych torach, a nawet popełniłem kilka startów w imprezach owszem, o poziomie amatorskim, ale raczej nikt się nie oszczędzał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A to wszystko doskonale obrazuje mi, jak wielu kierowców nigdy, przenigdy bez uprzedniego przygotowania nie powinno wyłaczać jakiegokolwiek systemu asystujacego przy prowadzeniu.
Nie ma nic gorszego, gdy na zamkniętej imprezie, gdzie teoretycznie kazdy coś już potrafi i wie nagle musisz uciekać przez rozpędzonym Golfem sunącym na zblokowanych kołach w Twoją stronę, bo koleś właśnie dziś dowiedział się jak odłaczyć ABS... Tak, że ten
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Peace