View Single Post
Stary 01-07-2016, 12:26   #16
FrogsterPL
ford::advanced

Imię: Piotr
Model: Galaxy Mk3
Silnik: 1.6EB 160 KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: [Gaming] Gracze łączmy się :)

Ale to jest 70 różnych modeli aut, czy np. 15 modeli z których każdy w paru malowaniach, co daje 70? Bo jeśli 70 różnych modeli, to według mnie całkiem sensowna ilość... kiedyś nam starczało poniżej 10 aut (np. w TNFS), a teraz 70 to mało? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Natomiast co do kariery to już gorzej.

Przypomniało mi się, że kiedyś jeszcze po sieci trochę grałem w ToCA Race Driver 2 (3 mam też, ale tam nie grałem przez sieć). Ciekawe czy by się dało jeszcze. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

...a wczoraj sobie pojeździłem po Hawajach, Project Paradise rządzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na mapie oczywiście było kilka osób na krzyż, ale dawało się podłączyć do kogoś. Maksimum połączyło na chwilę 4 osoby (w tym mnie), ale tak to najwięcej "do jazdy" były 3 auta. Mało, ale nadal lepiej niż jedno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez FrogsterPL ; 01-07-2016 o 12:28
FrogsterPL jest offline   Odpowiedź z Cytatem