View Single Post
Stary 03-07-2016, 15:07   #245
TuneFORCE
ford::professional

Imię: Grzegorz
Model: Focus RS
Silnik: 2.3EB
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: 2.0 TDCI 163 km zrobiony na 200km z dziurą w tłoku

Cytat:
Napisał bodziofila Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@TuneFORCE nie czytam miedzy wierszamiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,chyba tyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przebieg focusa bez chipa to prawie 300tys wiec?zywotnosc 2xrazy.a jak wiemy nowe silniki juz nie wytrzymaja 500tys,wiec dla dw10c,dw12c to juz duzy przebieg,plus dla osprzetu zmeczenie
Gdzie ja albo ktoś innymi napisał o 300k km? Bo z tego co ja wiem Focus nie miał nawet 180k km kiedy zdażyła się awaria....wiec to nie przebieg jest tu winny tylko styl jazdy....auto latało w trasie, styl jazdy "z butem w podłodze" i to wystarczyło żeby seria wyzionęła ducha ... taki los spotka każdego w ten sposób upalnego diesla, chyba że będzie miał przy prędkości 280km/h 2,5k rpm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
TuneFORCE jest offline   Odpowiedź z Cytatem