View Single Post
Stary 03-07-2016, 23:18   #41
Thombike
Zablokowany

Model: Ford Focus ST [MKII]
Silnik: mocny - jakieś 280KM
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: [Gaming] Gracze łączmy się :)

Cytat:
Napisał FrogsterPL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Widzisz, cała rzecz w tym, że jakby każdą jedną taką uwagę wpisywać w regulamin czy po prostu jako ostrzeżenie na forum, to byś strony pod tym wszystkim nie widział. Jasne, że masz rację w tym co piszesz, ale no niestety, strona z założenia jest kierowana do ludzi pełnoletnich, to już jest w gestii każdego rodzica żeby kontrolować dziecko. No i jakby nie patrzeć, albo trzeba by mieć pecha, że AKURAT WTEDY dziecko spojrzało na ekran, albo dziecko po prostu non-stop się lampi w monitor, od czego byłoby chyba więcej szkody niż od jednokrotnego zobaczenia kobiety owszem, skąpo ubranej, ale nie nagiej.
Wiesz...zgodziłbym się gdyby nie parę nieścisłości. Pierwsza to taka, ze nie każdy trzyma komputer w komórce lub schowku na szczotki. Czasem jest on w tym samym pokoju, w którym np. ogląda się TV... Trudno też ukryć każdą treśc jaka wyskakuje na 46 calowym ekranie. natomiast wchodząc na forum, jakby nie było raczej motoryzacyjne człowiek spodziewa sie różnych rzeczy ale nie takich fotek wyposzczonego najwyraźniej forumowicza. A teraz, żeby było zabawniej...fota nadal wisi a ja dostałem warna...za cytat...mam wrazenie, ze funkcjonujemy w odrębnych rzeczywistościach i normach...bo skoro twierdzisz, że to jednak forum dla dorosłych, to dlaczego mam warn za "pierdolone diesle"? Niech mi nikt nie mówi, że najbardziej wulgarne co mói w ciagu dnia to motyla noga...nie róbmy jaj.

Skyrim ma już nastepcę - ES Online...zastanawiam sie ale jakoś...średnio mi sie podoba i opinie tez sa mieszane. jedni sa zachwyceni inni rozczarowani.

Bump:
Cytat:
Napisał Audio'fil Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam nadzieję, że znalazłeś chwilę dla swoich pociech.
A to chyba kolejny krok za daleko, bo zdaje się, że to nie Twoja sprawa. A jak sie tak cudzymi dziećmi przejmujesz to moze jednak powstrzymuj sie od wlepiania wypiętych dup gdzie popadnie, bo moje zdanie jednak nie jest odosobnione.
Thombike jest offline   Odpowiedź z Cytatem