Powiem tyle: jest w regulaminie, co tu można, czego nie (podobnie jak na każdej stronie gdzie zakłada się konto użytkownika). Nie ja ten regulamin układałem, ale rejestrując się na forum należy zaznaczyć kratkę, że zgadzamy się stosować do jego postanowień. A jednym z nich jest nieużywanie wulgaryzmów, nawet wykropkowanych (punkt 13 regulaminu). Jeśli natomiast sam chciałbyś zwrócić uwagę moderacji na dany post - mamy tu opcję raportowania (biało-czerwona ikona "trójkąta" pod danymi danego użytkownika obok postu) - oczywiście raport nie oznacza, że z automatu np. dana wypowiedź wyleci z forum, ale na pewno ekipa moderacyjna się jej przyjrzy.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tyle ode mnie, więcej już tematu nie ruszam.
Co do Elder Scrolls Online - wiem wiem, że istnieje, ale szczerze mówiąc nie traktuję tego jako następcy Skyrima. Inna mechanika gry no i to nieszczęsne płatne online. Chodziło mi o następcę offline
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Inna rzecz, że jak już wyjdzie coś nowego, to będzie człowiekowi brakować strącania trolli, niedźwiedzi i bandytów w przepaść sławnym FUS RO DAH
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.