Cytat:
Ja to zrobiłem przy przebiegu niecałe 1500 km, więc jeszcze nie zdążyłem się wtedy przyzwyczaić do osiągów autostradowych. Spalanie mieszane mam 11.7, w tym 1/3 po mieście na krótkich dystansach, ale spadku spalania po upgradzie nie zauważyłem, co - jak już wyjaśniliśmy - było spowodowane brakiem wzrostu momentu. A na autostradzie umie wcisnąć w fotel, umie. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Czyli spalanie mamy podobne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - nie ma się czym przejmować.
Taka moc musi się z czegoś brać.
A co racja to racja, mondziak ma piękne odejście
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., aż się banan na gębie robi jak się pedał gazu do oporu wciśnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).
Z tej całej zmiany jestem tak zadowolony, że aż się dzisiaj do klubu dopisałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i wpłata poszła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pasuje jakaś nalepkę na szybe nakleić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..