Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 04-07-2016, 13:18   #1268
taajniak
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 EB 260 KM / 415 nm by heko
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Modyfikacje, konfiguracje co można ?

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja to zrobiłem przy przebiegu niecałe 1500 km, więc jeszcze nie zdążyłem się wtedy przyzwyczaić do osiągów autostradowych. Spalanie mieszane mam 11.7, w tym 1/3 po mieście na krótkich dystansach, ale spadku spalania po upgradzie nie zauważyłem, co - jak już wyjaśniliśmy - było spowodowane brakiem wzrostu momentu. A na autostradzie umie wcisnąć w fotel, umie. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli spalanie mamy podobne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - nie ma się czym przejmować.
Taka moc musi się z czegoś brać.

A co racja to racja, mondziak ma piękne odejście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., aż się banan na gębie robi jak się pedał gazu do oporu wciśnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).

Z tej całej zmiany jestem tak zadowolony, że aż się dzisiaj do klubu dopisałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i wpłata poszła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pasuje jakaś nalepkę na szybe nakleić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
taajniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem