View Single Post
Stary 04-07-2016, 20:11   #110
latar
FCP member

Model: S-Max TitS
Silnik: 2.2 230KM by heko
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Cytat:
Napisał Audi'ofil Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na filmie widać jak zwalniam w terenie zabudowanym, on zaś swoją (≈90km/h) prędkością jedzie dalej
Mnie takie zachowanie centralnie wyprowadza z równowagi. Mistrzowie lewego pasa. O ile jeszcze jest ruch to tłumaczę sobie, że są takimi sierotami, że nie oceniają odpowiednio prędkości ani potencjału innych samochodów. Mój teść jest mistrzem lewego pasa. Na prawy zjeżdża tylko gdy go ktoś chce wyprzedzić. Nie dociera do niego, że jak jadąc 200 czy 220 zbliżam się*do gościa jadącego 160 to zanim on zareaguje to ja depcze po heblach zmieniając tempo jazdy. Według niego zjechał o czasie. A, że u mnie gaz-hamulec, gaz-hamulec to już ma gdzieś.

No i druga plaga to mistrzowie non-stop-70, czy zabudowany czy poza.

Trzeba mieć grande cohones żeby wytrzymać presję 50 albo 40 w zabudowanym. Zdarzyło mi się, że na wiosce bez chodnika z ograniczeniem do 40 wyprzedzał mnie gimbus wiozący dzieci do szkoły. Chyba nie muszę dodawać, że te 40 to na blacie miałem.