Alle numer
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dobrze , że człek umie sobie pogadać . No ale do rzeczy . Jeśli jest ktoś z moich okolic (warunek konieczny bo to próba mojego nowego kontaktu ) i chciałby mieć aktywowaną nawigację niech napisze do mnie na PW.
Tradycyjnie potrzebny jest VIN + serial APIM
pozdr Tomek
acha jeśli to wyjdzie to nie ma problemu podam "kolegom" tym mało życzliwym co i jak
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dla tych dociekliwych . Wczoraj byłem w Splicie na zlocie tutejszych Fordo-maniaków. W jednym z aut odbywała się aktywacja nawigacji a potem w drugim i trzecim itd . Gość miał ze sobą ELS27 + Forscan + laptopika + USB . Chłopak z Rosji.... . Ściągał z netu potrzebne pliki i robił tak jak dotychczas . Potrzebował to co my czyli VIN i APIM serial i generował wszystko z tego co mogłem przyuważyć tak jak dotychczas z poziomu przeglądarki .
Trochę mnie poobserwował no i nieśmiało zaczęliśmy gadać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Potem ja wyjąłem lapka i UCDSa i się zaczął śmiać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Udało się tak jakby dogadać (zobaczym jak to będzie) a i przy okazji ile bat mi dała radę zrobiło się dobrze niektórym autkom z CRO .
Najważniejszy jest teraz kontakt i pierwsza próba "nowej aktywacji" po wyłączeniu naszego dojścia .