Odp: jaki alarm ,,dedykowany",aby obsługiwał orginlny central
Witam.
Panowie chciałbym odświeżyć temat alarmu do Focusa a konkretnie do mk2 FL. Poszukuję alarmu który obsługiwałby funkcje takie jak: domknięcie szyb po uzbrojeniu alarmu (dowiedziałem się, że powinno sięto udać zrobić z alarmem), autoryglowanie drzwi po ruszeniu, prawidłowe działanie przy otwarciu tylko tylnej klapy z pilota itd.
Czytałem i zasięgałem języka w warsztatach montujących alarmy i w zasadzie dowiedziałem się, że według montterów to wszystko jest niemożliwe albo droższe od pieniędzy. Zweryfikowałem funkcjonalność alarmu Tytan serii 400 i niestety mimo, że w internecie znalazłem opinie o tym, że ten alarm powinien obsługiwać to co potrzebuję ale z instrukcji obsługi wynika, że dla Focusa mk2 fl nie działają te funkcje. Niestety nie dotałem do informacji szczegółowych o aktualnych produktach Cobry czy też Logic'a... .
Tak więc, Panowie, czy może ktoś polecić alarm dobrze współpracujący z focusem mk2fl i obsługujący funkcje o których wspomniałem na początku? Wiem, że cena oscyluje od około 800zł.
Pozdrawiam
Kabusza
|