Więcej szczegółów potrzebne jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale żeby nie pisać pusto to ja u siebie miałem coś takiego, że próbując odpalić autko, wszystkie kontrolki mi się zapaliły i wskazówki zegarów (wszystkich) poszły do końca i wróciły do położenia zerowego - oczywiście rozrusznik ani rusz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dopiero za 3 razem zaskoczyło coś i odpaliłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Okazało się, że alternator jest już na wykończeniu, aż pewnego razu padł na dobre podczas jazdy i jak zgasiłem autko to już nie odpaliłem - laweta i do mechanika ale kurde w życiu bym nie próbował na popych, za duże ryzyko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Od momentu wymiany altka zero problemów z tego typu odpalaniem autka, a miałem tak dosyć często