Temat: [Mondeo 2007-2014] Jakie dywaniki gumowe?
View Single Post
Stary 07-07-2016, 00:52   #66
p.saw
ford::professional

Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5 FL Titanium
Silnik: 2.0 A8 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2019, I rej. 2020
Domyślnie Odp: Jakie dywaniki gumowe?

Kupiłem petexy zaraz po zakupie samochodu, ponieważ z salonu odebrałem na welurach. Po pół roku petexy poszły do kibla i kupiłem oryginały (takie jak w linku z allegro, tylko do polifta). Oryginały służą już 2 lata i mają się rewelacyjnie.
Jednak lepsze od oryginałów okazały się Geyer zamontowane w focusie mk3, w którym jeździ żona na obcasach. Tam petexy wytrzymywały 2 miesiące, oryginały Ford - 6 miesięcy a Geyer już 9 miesięcy i nadal mają się dobrze. Poza tym są większe od oryginałów tzn. dalej wchodzą pod pedały. Jak ktoś zna temat to wie, że oryginały w FF mk3 kończą się nie wiedząc dlaczego przed pedałami. Znów jakaś dziwna oszczędność Forda. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dobra ale temat dotyczy mondziaka. Jeśli trafię kiedyś na Geyer do mondeo to z pewnością kupię.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Znalazłem: http://allegro.pl/ford-mondeo-mk4-07...739673808.html
I te bardzo polecam. Jak "skończą" mi się oryginały w mondeo to właśnie kupię coś takiego. Stopery wybiera się w zależności od wersji (przedlift lub polift). Super !!!

Ostatnio edytowane przez p.saw ; 07-07-2016 o 01:01
p.saw jest offline   Odpowiedź z Cytatem