View Single Post
Stary 10-07-2016, 19:05   #1012
broonek
ford::amateur

Imię: Michał
Model: Mondeo MKV
Silnik: 2,0 D 180KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo mk5 jakie macie terminy odbioru z salonu?

Kilka spostrzeżeń i fotek mojego auta:
Przejechałem od wtorku 1800 km i wrażenia bardzo pozytywne.
Cicho, przyjemnie, elegancko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Spalanie: 5,5 - 5,8 L/100 km (głównie trasa)

Jeśli chodzi o Sync3 i AndroidAuto: mapy Google działają fajnie, wolę jednak podczas normalnej jazdy korzystać z samego Sync'a ponieważ jest więcej dostępnych funkcji jeśli chodzi o telefon, audio itd.
Czasami włączam mapę Google jak dojeżdzam do celu i chcę dokładnego nawigowania.

Podsumowując: gdybym miał jeszcze raz wybierać i zamawiać auto - decyzja byłaby taka sama!!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kilka fotek:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

broonek jest offline   Odpowiedź z Cytatem