Temat: [Focus 2008-2011] Montaż halogenów
View Single Post
Stary 12-07-2016, 19:23   #38
Grzegorz MX
Jeżdże Toyotą :-)

Imię: Grzegorz
Model: FF II,5 MK2 hb + FF III,5 hb
Silnik: 1.6b duratec/1.5eb
Rocznik: 2010/2017
Domyślnie Odp: Montaż halogenów

Cytat:
Napisał bonio2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam, Czy ktoś próbował podłączyć przeciwmgielne pod standardowy przełącznik? Wiem, że to nie jest podejście profesjonalne, ale np. po montażu przeciwmgielnych z przodu chcemy, żeby załączały się one w położeniu przeciwmgielne tył na przełączniku, czyli świeci nam tył +przód jednocześnie. Przerabiał to ktoś?
Do wszystkich świateł przeciwmgielnych jest jeden bezpiecznik 116? ( http://www.autogenius.info/ford-focu...ja-europejska/ )
odpadnie na badaniu technicznym.
powinno być: przeciwmgielny tył, lub razem.

Bump:
Cytat:
Napisał nitr0 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Domontowałem u siebie halogeny.
Wiązka była gotowa. Wtyczki najlepiej poszukać po zdemontowaniu reflektora (jedna śróbka i od wewnętrznej strony zatrzask [trzeba nacisnąć]), reflektor pociągnąć do siebie i potem wytargać go. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wtyczek może być kilka nie podpietych, większa i mniejsza niż ta do halogenu.

Przełącznik mam bez auto chyba od Kugi.
U mnie przełącznik jest bez auto a i tak nie daje napięcia na wtyczkach (po odkryciu ich spod wiązek) do lamp przednich.
Czegoś brakuje?
Grzegorz MX jest offline   Odpowiedź z Cytatem