View Single Post
Stary 13-07-2016, 10:10   #323
MrQ
ford::average

Imię: Qba
Model: Ford Kuga
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Jaki wyświetlacz komputera pokładowego?

Cytat:
Napisał Teisejas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ok, teraz mnie dopiero zaintrygowałeś- obecne świecenie tylnych pozycji przy włączonym zapłonie w każdej pozycji przełącznika, oczywiście razem z odpowiednimi światłami przednimi jest normalne w przypadku uruchomienia opcji świateł skandynawskich ...ale jakim cudem wcześniej świeciły Ci się tylko z przodu (napisz czy z przednimi pozycyjnymi czy tylko mijania). Możliwości takiej konfiguracji nie ma w szczególności w Focccusie, koledzy nic też nie wspominali, że jest opcja jej ustawienia w innych programach. Gdyby można było je tak ustawić (tzn. tylko mijania), to można byłoby odpalić fabryczne dzienne (trochę w to wątpię bo gdyby tak było to ford wpuszczałby samochody na rynek z taką opcją a nie świateł skandynawskich - chyba że nie dostrzegli jakiś możliwości, tak jak w mk2)...
Problem w tym że nigdy nie zwracałem na to uwagi dopóki nie zamontowałem nowych liczników i mam pokazaną ikone auta i światła włączone. Zawsze wsiadałem do auta odpalałem silnik i jechałem (światła pozycja 0 ksenony przód sie odpalały). Pare razy jechałem za swoim samochodem i byłem pewien że nic sie nie świeciło. Ale teraz to już zgłupiałem...Może mam już zwidy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
MrQ jest offline   Odpowiedź z Cytatem