Temat: Wypadek
View Single Post
Stary 13-07-2016, 13:20   #48
hak64
ford::advanced

Imię: Henryk
Model: inny
Silnik: 3,6
Rocznik: 61
Domyślnie Odp: Wypadek

Zajmuję się odszkodowaniami zawodowo. Jak najbardziej odszkodowanie jest zasadne i to nie tylko utracone dochody, ale także zwrot kosztów leczenia, rehabilitacji, dojazdów do placówek medycznych, oraz opieki nad poszkodowanym (jeśli takowej wymagał). Mozna takze uzyskać rekompensatę za brak możliwości realizacji planów życiowych (wyjazd na wczasy, zawody sportowe, uczestnictwo w szkoleniu). Co do motocykla, czyli szkody rzeczowej także mogę okazać się pomocny (mam certyfikat audatex na wycenę kosztów napraw pojazdów), jednak skoro
Cytat:
Napisał szmelcmax Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Był rzeczoznawca i dał sobie kilka dni na zrobienie kosztorysu bo pierwszy raz zetknął się z takim modelem i musi temat na spokojnie ogarnąć.
to być może i ja napotkam ten problem, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by poszkodowany ustalił w serwisie ceny oryginalnych części zakwalifikowanych do wymiany. Wtedy sporządzenie rzetelnej wyceny kosztu naprawy nie będzie stanowić problemu. W razie pytań, proszę na PW.