Temat: [S-MAX 2006-2015] Kamera cofania a Blaupunkt NX
View Single Post
Stary 13-07-2016, 14:16   #200
malisz182
ford::average

Imię: Igor
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1,6TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Kamera cofania a Blaupunkt NX

Ok, kupiłem moduł z Kugi 8V4J-8994-AC. Kamera pochodzi ponoć z S-max'a.
W tej chwili użytkuję chinola ale wkurza mnie bo linie na nim są źle wycentrowane dlatego zmieniam.

Czy jakaś dobra duszyczka jest w stanie sprawdzić mi jak jest zrobiony kabelek moduł<->kamera ? Powiem szczerze że chce go dorobić gdyż wiązki są bardzo drogie. I jeszcze może ktoś sprawdzić kabelek do PDC? Wystarczą mi zbliżenia na wtyczki tych kabelków od dwóch stron tak żebym mógł widzieć jakie kolory na które piny idą.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: Ok złącza jak na obrazku na podstawie zdjęć Speedo, oraz schematów z Mondeo mk4 fl chyba będą tak:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Opisze mi ktoś ten kabelek moduł-kamera? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg IMAG0290.jpg (70.2 KB, 330 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez malisz182 ; 13-07-2016 o 14:36
malisz182 jest offline   Odpowiedź z Cytatem