View Single Post
Stary 14-07-2016, 16:57   #686
JARO7007
ford::average

Imię: Jarek
Model: Modeo Mk5 USA
Silnik: 1,6
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Jaki to model nowa nawigacja 8 calowa ?

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Licencji nie wgrywa się "na odległość" tylko z pena USB wprost w aucie...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Otrzymać licencję do wgrania w aucie można "na odległość"...
Tak było cały czas.
Samo wgranie licencji nic nie daje (poza tym "zachęcającym" komunikatem w menu "pomoc"->"licencje oprogramowania") - licencję trzeba aktywować zmieniając konfigurację auta UCDSem lub FORscanem.:
Wszystko się zgadza, właśnie muszę się do Ciebie uśmiechnąć w tym temacie.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czasem to już ręce opadają...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To, że np. ja czasem sobie pożartuję z przemożnego "parcia" kolegi na autoreklamę to zupełnie nie oznacza niczego... Już udowadniałem na przykładach: jak dostanę PW to odpowiadam (zazwyczaj) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gdzie to "nie gadanie"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nigdy słowa pisane nie wypowiedzą tego co mówione. Bardzo łatwo niewłaściwie zinterpretować intencje innej osoby. Dlatego ja wolę osobiście gadać.

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
masz na myśli $80 ?
To zależy jaki masz na myśli kurs Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez JARO7007 ; 14-07-2016 o 16:59
JARO7007 jest offline   Odpowiedź z Cytatem