Cytat:
|
...
a Tadziu skąd to wiesz...
|
Od kolegi
@
leszcz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tomek był na tyle uprzejmy, że powiedział mi jak to zrobić.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sam bym zapewne na to nie wpadł.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Twoje z kolei
@
SRS
udane potwierdzenie działania metody dowiodło, że "damy radę"
Sformułowania "wiele wskazuje..." oraz "mogę spróbować..." raczej nie odbierają Ci palmy pierwszeństwa...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wiedziałeś jak, miałeś możliwości sprawdzić i zrobiłeś - no to jesteś PIONIEREM!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. BRAWO!
Cytat:
|
...Jestem z Wrocka, ktoś w okolicy to robi?
...
|
Spoko... Masz napisane -
@
SRS
z lubelskiego
Jak przyślesz VIN to Ci powie Robert albo ja czy "łapiesz się" do grypy zweryfikowanej, że się da w Twoim aucie.