View Single Post
Stary 18-07-2016, 21:35   #2
MrQ
ford::average

Imię: Qba
Model: Ford Kuga
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Dziwny dźwięk przy przyspieszaniu i na luzie

Cytat:
Napisał skretek41 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam!
Niedawno zauważyłem, że na luzie lub przy przyspieszaniu słychać dziwne chrobotanie z okolic skrzyni. Dźwięk znikał przy wciskaniu sprzęgła.
Oddałem auto do mechanizatora - diagnoza: Łożysko w skrzyni. Profilaktycznie wymienił wszyskie łożyska (bo to jedno to koszt kilkunastu zł, a szkoda nie zrobić przy okazji).
Cmaxa dziś odebrałem - jeździ jak nowyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Szkoda, że jestem bedniejszy o ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no sporo, jak na pierdółkę, bo demontaż skrzyni, bo otwarcie skrzyni, bo wymiana oleju w skrzyni itp.

Piszę, aby inne osoby z taki problemem miały wskazówkę na formum. Ja nic nie znalazłem, więc zakładam wątek.
Jeśli możesz to napisz ile kosztowała cała naprawa. Robocizna plus cześci. Może sie przyda na przyszłość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
MrQ jest offline   Odpowiedź z Cytatem