Cytat:
|
Pogratuluj sobie braku myslenia.
Ile razy ci sie spalil bezpiecznik na drodze sam od siebie? Mnie nigdy za 20 lat. Po co bezpieczniki maja byc na widoku i zabierac miejsce? ...
|
Przede wszystkim gratulacje należą się Tobie za podejście, chyba zapomniałeś po co są fora?
A wracając do bezpieczników, to są bardzo ważne i warto je mieć w dostępnym miejscu (nie na widoku). One nie tylko spełniają swoją rolę w przypadku zwarcia!!! Ja za 26 lat użytkowania samochodów wymieniałem bezpieczniki.
A ile razy wystrzeliła Ci (spełniła swoją funkcję) poduszka powietrzna??? Ile razy złapałeś kapcia? ITD Skoro odpowiedź będzie nigdy, to idąc Twoim tokiem rozumowania nasuwa się jedno: po co to mieć?
W innych autach są w miejscu dostępnym (nie na widoku, bo nie o to chodzi) i jakoś nie zabierają miejsca? Nic tu nie ma do rzeczy, że w Mk4 też tak jest.
Dlaczego kupiłem Forda? Jezeli Towoje podejście tak wygląda, to z pewnością moimi motywami nie będę się dzielił z Tobą.
Na przyszłość, jeżeli Twoja pomoc tak ma wyglądać, to serdecznie Ci dziękuję, ale nie kłopocz się.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
W instrukcji napisane czarno na białym jak otworzyć auto z kluczyka np. w przypadku rozładowania aku.
PS
Spróbuj zamknąć schowek na klucz w konsoli centralnej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Dziękuję, ale ta kwestia została juź rozwiązana.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co ma do rzeczy zamykanie schowka?