View Single Post
Stary 19-07-2016, 12:54   #3605
JARO7007
ford::average

Imię: Jarek
Model: Modeo Mk5 USA
Silnik: 1,6
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pogratuluj sobie braku myslenia.
Ile razy ci sie spalil bezpiecznik na drodze sam od siebie? Mnie nigdy za 20 lat. Po co bezpieczniki maja byc na widoku i zabierac miejsce? ...
Przede wszystkim gratulacje należą się Tobie za podejście, chyba zapomniałeś po co są fora?
A wracając do bezpieczników, to są bardzo ważne i warto je mieć w dostępnym miejscu (nie na widoku). One nie tylko spełniają swoją rolę w przypadku zwarcia!!! Ja za 26 lat użytkowania samochodów wymieniałem bezpieczniki.
A ile razy wystrzeliła Ci (spełniła swoją funkcję) poduszka powietrzna??? Ile razy złapałeś kapcia? ITD Skoro odpowiedź będzie nigdy, to idąc Twoim tokiem rozumowania nasuwa się jedno: po co to mieć?
W innych autach są w miejscu dostępnym (nie na widoku, bo nie o to chodzi) i jakoś nie zabierają miejsca? Nic tu nie ma do rzeczy, że w Mk4 też tak jest.
Dlaczego kupiłem Forda? Jezeli Towoje podejście tak wygląda, to z pewnością moimi motywami nie będę się dzielił z Tobą.
Na przyszłość, jeżeli Twoja pomoc tak ma wyglądać, to serdecznie Ci dziękuję, ale nie kłopocz się.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał lemon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W instrukcji napisane czarno na białym jak otworzyć auto z kluczyka np. w przypadku rozładowania aku.

PS
Spróbuj zamknąć schowek na klucz w konsoli centralnej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziękuję, ale ta kwestia została juź rozwiązana.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co ma do rzeczy zamykanie schowka?

Ostatnio edytowane przez JARO7007 ; 19-07-2016 o 13:02
JARO7007 jest offline   Odpowiedź z Cytatem