View Single Post
Stary 20-07-2016, 10:22   #3638
goodi
ford::advanced

Imię: Michał
Model: Mondeo Vignale
Silnik: 2.0 EB 240KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie czuję wielkich różnic między nastawami, a przełączanie trybów jest tak zawiłe
Co do skomplikowanego przełączania, zgodzę się z Tobą całkowicie. W kwestii różnic mam jednak odmienne zdanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co prawda jeżdżę tylko na dwóch nastawach: Sport i Comfort, ale między nimi jest przepaść, w odróżnieniu od MK4, gdzie faktycznie różnicy praktycznie nie dało się zauważyć. W MK5 na Comforcie buja mnie niemożliwie. Włączam jedynie w czasie jazdy z kobietami, bo wciąż marudzą, że jadę, jakbym wiózł ziemniaki. Raz się zapomniałem i przy jakichś 160 postanowiłem wyprzedzić na ekspresówce inne auto. Miałem naprawdę spory problem z ustabilizowaniem auta. Na ustawieniu sportowym jest twardy, idzie jak szatan i nie ma mowy o jakimkolwiek wahnięciu.
goodi jest offline   Odpowiedź z Cytatem