View Single Post
Stary 20-07-2016, 23:46   #7
minciu
ford::advanced

Model: Focus + Focus
Silnik: 1.8 TDCI + 1.8TDCI
Rocznik: 2002 + 2008
Domyślnie Odp: Na co zamieniliście swoje fabryczne radio 6000 CD owalne bez mp3

Cytat:
Napisał Effendi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...
Głośniki to bieda i jakiego radia nie kupisz to będą wąskim gardłem systemu, dlatego swoje wymieniłem - z przodu Helixy E6X, z tyłu Morel Maximo Coax. Głośniki 16 cali duszą się pod samym radiem, które nie jest w stanie ich napędzić, dlatego pod fotelem pasażera leży wzmacniacz czterokanałowy Crunch. Używkę na allegro można wyrwać za 300zł, naprawdę warto.

Jestem bardzo zadowolony z efektu. Do pierdzenia firmowego zestawu nie ma porównania - przepaść. Koszt wszystkiego poniżej 2000zł. Dla jednych sporo dla innych mało. Jeśli lubisz słuchać muzyki to docenisz zmianę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Przelutowałem rezystorki w pilocie do radia i mam sterowanie z kierownicy jak w firmowym radiu. Operacja banalnie prosta.
Helix E6X moc RMS 40W ? Dla tego prościej jest kupić radio 4x100W,, które RMS ma chyba 43W. Bez wzmacniacza same radyjko spokojnie sobie poradziGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
minciu jest offline   Odpowiedź z Cytatem