Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Weź Fulara bo jeszcze uwierzy .... czytając pytanie to w sumie bym się nie zdziwił gdyby już 25w-60 było zamówione
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
z syntetyku można zejść na półsyntetyk, natomiast nie można wracać spowrotem ponieważ twardnieją zimeringi i uszczelki. To z wieloletniego doświadczenia.
...
|
Przypomina mi się ilu takich "z wieloletnim doświadczeniem" wywaliłem z budowy domu... Bo myślał, że zaprawa cienkowarstwowa termoizolacyjna do betonu komórkowego to cement, a o nowej zabudowie GK na wieszakach grzybkach nawet nie słyszał itp ...
Generalnie, moje doświadczenie zawodowe (high tech), i życiowe (no.... pamiętam dobrze socjalizm
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) potwierdzają, że bezkrytyczne poleganie na przeszłości zazwyczaj szkodzi...