Cytat:
|
Ale, że jak za mało... piszesz o tych Helixach 40W RMS ? One pewnie maja 35RMS więc takie radyjko z 42-43RMS to już jest na mini zapas Generalnie fajnie by było, jakby dało się mostkować w takim radiu kanały, bo 2 wystarczą a nawet słucha się tego lepiej w aucie niż z 4 głośników na raz
|
Kurcze... pomyliłem się, z przodu mam Helixy E 62C o mocy 60W RMS. E6X mają 50W RMS.
Cytat:
|
Plusem tego radyjka 4x100W jest łatwość montażu. bo wzmak to już kombinacje.. trzeba nowe okablowanie pociągnąć do wzmaka z zasilaniem i sygnałem i ze wzmaka do głośników. Wiadomo, że lepiej zagra. Ale cenowo nie wiem... Może jakby jakieś 2DIN braż za 500zl około i do tego wzmak używkę to wyjdzie podobnie jak 1DIN.
|
Do tego 4x100W też trzeba dociągnąć dodatkowe zasilanie, cudów nie ma. W tym Sony jest jeszcze dodatkowy moduł zasilania, który też trzeba gdzieś upchnąć. Do tego jest to po prostu brzydkie radio.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale zgadzam się, że te nowe sprzęty ułatwiają zabawę w audio. Pytanie tylko jakiej jakości jest ten wzmacniacz upchnięty w 1 DIN.