Temat: [Mondeo 2007-2014] Siłownik maski - gdzie kupić?
View Single Post
Stary 22-07-2016, 21:31   #941
mrk26
ford::professional

Model: Był Mondeo MK5 Titanium X Sport, jest Kodiaq 4x4
Silnik: Był 2.0 TDCi 210 Bhp, jest 2.0 tdi 190 Bhp
Rocznik: Był 2015, jest 2017
Domyślnie Odp: Siłownik maski - gdzie kupić?

No i ja mam w końcu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przyznam że montaż bajecznie prosty, u mnie akcja na "nitkę", żeby nie skłamać montaż uchwytów (wszystkich 4) to jakieś 5min dzięki super nagwintowanym blaszkom i śrubom Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , więcej zajęło mi ustawienie, gdyż zauważyłem u siebie wyżej omawiany problem związany z nierówną pracą siłowników. Na początku lewy mi jakby miał zapas w porównaniu do prawego, jak prawy doszedł do końca do lewy przyhamował jeszcze około 1cm wyżej poszedł i na pewno nie jest to wina ustawienia uchwytów bo je regulowałem, nawet przełożyłem siłowniki miejscami i dalej to samo tyle że na prawej stronie, czyli siłownik coś nie tak...
Jeżeli chodzi o siłę potrzebną to zamknięcia maski śmiało mogę powiedzieć nie wymaga to dużej siły, jak dla mnie to idealnie, fakt zanim założyłem siłowniki to pierwszy raz je ścisnąłem startowo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przed założeniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale kilka razy zamykałem i otwierałem i jak dla mnie to nie stawiają dużego oporu.
mrk26 jest offline   Odpowiedź z Cytatem