Witam
Pare dni temu spalił mi się xenon w lewej lampie w mondeo mk4. Zamówiłem na ale.... nowe dwie sztuki firmy Osram takie same jakie były oryginalnie D1S. Sprawdziłem na stronie Osram czy są oryginalne i są. Po zamontowaniu nowych nadal nie świeci mi lewy xenon. Zamieniłem xenony miejscami i nadal to samo. Zamieniłem przetwornice i nadal to sama nie działa lewy.
Moje pytanie brzmi czy w Mk4 jest bezpiecznik od świateł mijania. Jak tak to gdzie?? Jeżeli nie mam to co muszę zrobić aby działała lewa lampa inne żarówki działają w tej lampie. Jakieś pomysły ktoś miał taką sytuacje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.