View Single Post
Stary 23-07-2016, 23:45   #9
Paramedyk
ford::average

Imię: Grzegorz
Model: MK4 Titanium
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Kilka pytań nowego forumowicza

Cytat:
Napisał kakare Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam serdecznie forumowiczów. Jako mój pierwszy post zacznę od przywitania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mam pytanie odnośnie parapetów w mk3 przez które leje mi się do drzwi woda - Gdzie takie można nabyć ? Są gdzieś do kupienia na słynnych portalach ??

Kolejne pytanie odnośnie wbudowanego zestawu głośnomówiącego - Da sie dołączyć po tych kablach zwykły jack żeby rozmawiać na telefonie na zestawie w głośnikach ??

Dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam
Nie dziękuj za odpowiedzi bo raczej one Cię nie zasypią po takim poście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zacznij jeszcze raz od nowa przygodę z forum i będzie lepiej.

Bump:
Cytat:
Napisał wojciech72 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
witam. mój problemik polega na tym że,po wymianie telefonu z noki 500 na sony xperia L (korzystam tylko z BT ) słyszę co drugi,trzeci wyraz.mój rozmówca to samo.miał ktoś morze taki problemik? i czy te dwa urządzenia mogą być ze sobą kontatybilne.
Miałem problem z Sony Xperia na tym zestawie w Vectrze. W telefonie na czas rozmowy nie wyłączało mikrofonu i rozmówca słyszał siebie z głośników samochodu. Na nokiach tego nie było. Nie uporałem się z tym nigdy.
Paramedyk jest offline   Odpowiedź z Cytatem