View Single Post
Stary 26-07-2016, 11:02   #640
kosteg
ford::professional

Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 05'
Domyślnie Odp: CB Radio - Fordklubowicze w akcji?

Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a ja nie posiadam jakiegoś odbiornika ( nie wiem jak się nazywa ) abym mógł nie tylko daleko wysyłać, ale i ściągać
Pozwolę sobie zacytować:
Cytat:
Napisał jaceks Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
fizyki nie oszukasz.
Nie ma ustrojstwa pozwalającego poprawić odbiór w takiej sytuacji. Sytuacja jest dość prosta - Ty nadajesz daleko ale do Ciebie nie docierają sygnały wysyłane z gorszego sprzętu. Nie docierają nie dla tego, że u Ciebie jest coś nie tak ale z powodu mniejszych możliwości nadawcy. Nie ma zatem czegokolwiek co mógłbyś zamontować u siebie aby wzmocnić coś co nie dolatuje. Jeśli nie ma sygnału to go nie wzmocnisz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dłuższa antena pozwala wyłapać więcej słabszych sygnałów, część słabszych staje się wyraźniejsza niemniej muszą one być. Jeśli nic nie dolatuje to tego nie przeskoczysz.
kosteg jest offline   Odpowiedź z Cytatem