Za tą klapką jest filtr kabinowy, jakbyś ją zdjął okazałoby się że, filtr masz do połowy mokry. Mam to samo. I też walnąłem silikonem - ale obawiam się, że tak nie powinno być. Mnie się wydaje, że filtr nie powinien być mokry. U mnie woda zaczęła się pojawiać po wymianie filtra - podejrzewam, że czymś zapchała się częściowo rurka odprowadzająca skropliny z powietrza przy działającej klimatyzacji. Np. fragmentem liścia które znajdowałem w komorze filtra. Pod samochodem jest mokro - tzn. że częściowo woda jest odprowadzana, ale niewystarczająco i się przepełnia... i zalewa filtr... i wychodzi klapką. Teraz jak ją uszczelniłeś, żeby nie zalało ci filtra jeszcze więcej, kontroluj czy gdzieś nie pojawia się woda. Ja na razie nie włączam klimy, szkoda mi filtra no i nie chce zagrzybić układu, muszę skoczyć gdzieś na kanał albo podnośnik i psiknąć czymś od dołu w rurkę może to pomoże - najpierw tego spróbuję nim znów zdemontuje filtr kabinowy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..