View Single Post
Stary 27-07-2016, 19:24   #646
juri2069
ford::expert

Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: CB Radio - Fordklubowicze w akcji?

Cytat:
Napisał kosteg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dowiedz się i oświeć nas wszystkich jakie cudo tak działa
Wytłumaczył mi ale rozmowa ze mną na temat bajerów krótkofalarskich to jak rozmowa uja z butem przez nogawkę.

Chodzi o to aby mieć przedwzmacniacz. Ogólnie sam przedwzmacniacz ponoć nie ma sensu , a są wzmacniacze z przewzmacniaczami ( nie wszystkie ) i coś takiego wzmacnia sygnał dochodzący do 25 db i wzwyż, czyli ja będę miał oczywiście większe szumy bo będzie mi odbierało sygnały z daleka tych osób, które mają zbyt słabe sprzęty, aby do mnie dotarły ich fale bez wzmacniaczów przedwzmacniaczów bla bla bla.

Ogólnie to tak po amatorsku wytłumaczyłem i nie zadawaj mi więcej pytań bo się nie znam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiem , że koleś zna się na tym jak papież na religii.
To wy musielibyście sobie porozmawiać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ogólnie nie chcę czegoś takiego kupić bo nie potrzebuję , a przez rozmowę z kuzynem to on już chce mi kupować , załatwiać , montować i wkręcić mnie do klubu klutkofalarskiego delta alfa brawo coś tam opolskie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

O cośtakiego
http://www.konektor5000.pl/index.php...-made-in-italy

Ostatnio edytowane przez juri2069 ; 27-07-2016 o 21:36
juri2069 jest offline   Odpowiedź z Cytatem